natt

Jag hade en lesbisk dröm och jag vart nästan våldtagen. Nu ska jag göra ett försök att programmera. Ett heelt kapitel whäääää..

TPB

Jag tycker, efter att ha bevittnat den tragiska bisarra domen mot TPB, att alla som har tillhörighet röstar på piratpartiet i EU-valet. I mean - 

 

COME ON!


brist

>

>>

>>>

>>>>

>>>>>

>>>>>>

>>>>>>>

Jag ska kolla Matrix innan jag somnar. Sömn==lösningen till allt. Även roten ur -1. 


Anders och Måns: Rasmus, 7 år. Vilka är bäst, tjejer eller killar?


Blir det Shyman som får mitt stöd?

Just nu ligger hon närmast plus-sidan. Jag citerar ur Feministiskt Intiativs EU-plattform:

…en gemensam europeisk säkerhetspolitik som varken involverar eller skyddar kvinnor, vare sig vid militära konflikter eller i vardagen. Kvinnors kroppar skändas systematiskt vid militära konflikter och samhälleligt sönderfall. Varje år dör fler kvinnor av mäns våld i hemmet än antalet människor som dör i väpnade konflikter.

+

hur religiös fundamentalism, högerextremistiska krafter och patriarkala normer vinner inflytande, med krav på inskränkta aborträttigheter och fortsatt diskriminering av homosexuella, bisexuella och transpersoner. Kvinnor sätts på piedestaler i den heliga familjens namn, samtidigt som de fråntas medborgerliga och mänskliga rättigheter.

Detta är viktigt att inse.

Bra att veta inför valet också: Piratpartiet ställer upp. Tåls att läsa mer om. 


EU

HEJ! 

Jag ska rösta i EUvalet! Jag älskar demokrati, tror jag. Iaf älskar jag politik och makt och åsitker och förändring och stabilitet och trygghet och frihet och att uttrycka åsikter! Nu är jag på jakt efter mitt drömparti inom EU och en kandidat som håller mina mått. Mina enda krav är:

  • Mer stöd till oberoende forskare och forskningsföretag
  • Utbreddning och utveckling av GMO-produkter
  • Kvinnors fria rättigheter
  • Mer stöd till forskning som gynnar kvinnor, och endast kvinnor

                          (till skillnad från nu där typ 95% av all forskning görs för och av män, där medicin och teknik anpassas efter manskroppen dvs lite mer än 51% av världens befolkning )

  • För fri fildelning (jag bryr mig inte om det är omoraliskt)
  • Kommunala skolor ska börja utbilda matematik och språk i tidigare åldrar

 

Men sen har jag nog inga fler krav. Jag SKA hitta den perfekta ledamoten för mig! Yeay! Sedan ska jag bli nästa ordförande i EU! Man kan inte längre kämpa emot EU, jag måste arbeta innefrån. 


jag blir borta

ftr

ikväll

Ikväll tillbringar jag tiden med familjen. Jag ser fram emot flera program ikväll. Jag har inte tittat på tv som en tv-kväll sedan jag var i fjällen, för då hade man ingenting annat för sig på kvällarna. Först är det Robinsson 2009 ikväll, och det är en favorit i repris för familjekvällar. Awesome! Det - eller så blir det Brudens far! Yeay det vore awesome^^ Annars blir det drama och en av mina favorit-tv-filmer: Vid Din Sida. Susan Surandon. Julia Roberts. Sådär lagom bra hollywoodskådisar som inte riktigt sparkle with everyone. Jag gillar sådana filmer. De är lagom. Jag saknar alltid lagom när jag är utomlands. Idag var vi hos Farmor i mer än sex timmar, tror jag. Det kom mer folk dit. Jag har mycket läxor. Jag ska börja med dem imorgon. Sunshine. 

dr feelgood

min blogg är min doktor. tror jag. jag gillar inte versaler i början av meningar. jag är hard core. fan vad fult det är. jag står inte ut. UAAAAAAH! Så, ja. Äntligen tillbaka igen, till det normala. Nu börjar min halsont igen. Jag måste se Hot Shots innan jag somnar. Jag behöver dopaminerna.

Awesim-O says Hi!

Är inte det här det mest läskiga ni sätt? Jag har suttit lamslagen vid flera tillfällen när asimo har sprungit framför människorna och tagit emot jublen och de blåa mobilljusen. 

Mental Istid

.6 från Kärlek Och Uppror 1981. 

Ingen i familjen sov mer än 4 timmar inatt. Kanske systern, men hon fick nyheterna senare än oss andra. Pappa tog ledigt idag. Vi åt lunch med farmor och efter det köpte pappa och jag glass. Det var den första glassen iår - och glasspriserna har stigit. Jag minns när en Daimglass kostade 17 kr. Nu kostar den 20. De nya Magnumglassarna är goda. Min syster kom och vi åt middag tillsammans. Nu ska jag ta ut ackord till Pearl Jam. Jag älskar Mike Already. Och hans vackra harmonikor. Och någon älskar mina harmonikor. 


Off he goes

I saw the strain creep in
He seemed distracted and I know just what is gonna happen next

Before his first step, hes off again

 

And then I call out again
And the reason oughta leave her calm I know
I said i dont know whether
Im the boxer or the bag


And I know I dont want to stay

 

Av Stina: Jag ska nog spela lite för min vän. Det kanske rinner ut då. Jag behöver bara komma tillbaka till normal andningstakt. Sluta hålla andan, kanske är en bra idé. I wanna drum it all away. 


För det ekar i huvet

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

 

Och låtar ger mig mycket mer än livet självt. Jag hatar min hjärna för det. 

 

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

 

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

 

Hur kunde jag överge Lars Winnerbäck? Jo för att han fick mig känna så mycket att jag mådde dåligt, det var inte riktiga känslor - fast det var det, men de var artificiella. En robot kan simulera känslor men inte känna dem själv. Det är inte mina ord, inte vad jag vill eller vad som hänt eller vad som .. Jag vill att det ska hända. Men man måste vara högst 15 år för att man ska få tillbaka rena känslor. Vad är kärlek? Hur älskar man någon? 

 

Rätt frågor igen. Suveräna svar. 

 

jag älskar min kanin jag hade för 6 år sedan, jag älskar regn, jag älskar skratt och jag älskar basen i musik. Men vara kär är så mycket mer okontrollerbart och så mycket mer intensivt. När hjärtat slår
När man hör pulsen från handlederna.

 

Också någonting var människa borde sträva efter, enligt mig. Jag har varit kär i flera år och jag har vart kär i personer på bussen. Fan jag gråter så mycket. Jävla tonårstid. Jävla hormoner och jävla allt men ändå inte. Det är så skönt att vara bräcklig och det är så skönt att brista. Det är skönt att veta att allting bara kan bli bättre. Och blir det inte bättre så, så kan man iaf känna igen sig i hopplösheten. Kan du inte det? Jag kan. Mina tankar känns som utdraget ur en diktsamling. Epistel nummer 52. Jag brukar älska den. Epistelsamlingar, jag är så präglad. Det är så sällan jag vet vad jag är, folk säger det så sällan. Då får man skylla sig själv ifall man har svårt att placera mig. Jag är vad ni gör mig till. Jag hoppas jag får lära mig nya saker genom hela livet, att aldrig bli bitter (läs:bittrare) (igen) och att aldrig bli inmålad i mitt egna hörn i min hjärna. Jag skall be till gud om det, min artificiella gud som andra kanske kallar ego. Hähä. Got It. 


föresten

Och om jag skulle göra något sådant, skulle jag väntat några år tills mina föräldrar vart döda och begravda. Det svåra sakerna är att äta fryst kladdkakssmet och att duscha. Och att höra min SMSsignal. Och att lämna skolan för tidigt utan att veta vart jag ska ta vägen. Det är svårast.

Farmor Oskar Boken och den 'Galna Världen'.

Vi fortsätter sedan med leken. Jag måste duscha. 
Kommer snart. 

RSS 2.0