Vb: Blogg 991383 Åh underbart. Kronprins

MMS

I Was Blind And Now I See. Fjällrapport: vi lämnar stugan ikväll. Vi kommer till Stockholm på söndag. Mina pulsslag slår så hårt mot min hals. Jag får nästan ont i huvudet av att tänka så intensivt som när "beaten blastar fullt" och rhymzen talar rakt till mig starkare än någon politker, slipsnisse som säljer mobilabonemang eller prälle som läser ur Boken med stort b. Mer övertygande kanske, om orden kommer från amatörerna som endast förlitar sig på sin intuition och sina upplevelser. Om detta är vad som får mitt blodomlopp att rinna obehindrat är det vad jag måste hålla mig till. The long distance runner no 1.Vill vara mer än det, betyda mer än nya spelet i ditt ps3.


Åh underbart. Kronprinsessa

MMS

Åh underbart. Kronprinsessans klänning på presskonferansen! Jag har varit väldigt skeptisk till detta offentliggörande av Kronprinsessans och Daniels förlovning men nu när jag väl sett på tv, (går den att missa?) känner jag ett lugn inför detta evenemang. Kronprinsessan är typ den enda i kungafamiljen jag litar på. Hon är jordnära och lugn, säker och respektingivande. Hon verkar pålitlig och smart, till skillnad från resten av hovet. Nu har alltså hon funnit sitt livs kärlek i vänskapen till gymsnubben från Ockelby(?). Hm. Hon verkar säker på sin sak. Han var mest nervös och stel, med sina charmerande försök till lättare stämning i klick-klickrummet. Hm. Hm... Hon hade så jäkla fin klänning. Jag kan inte sluta tänka på den. Hon har klass, det kan inte förnekas. Men ärligt, extrasändningar i 5 timmar? Det känns lite overkill. Men ja. Första gången man låter en förstfödd kvinnan bli tronföljare i Sverige. Det är ballt iof. Fast jag skulle hellre se att det uppmärksammas när Kronprinsessan blir regent, snarare än att de bara förlovat sig. Tydligen räknar man att 1000000000, en miljard människor ska vittna giftemålet. Fatta, det är 15% av alla i hela världen! Och lissom.. Jag vet inte ens hur många som över huvud taget äger en tv. Det är egentligen ganska oslagbara tittarsiffror. Tänk om jag hade så många tittare på min blogg. Då hade jag vart en lycklig kvinna. Mitt liv hade vart fulländat. Jag ska bli Hiphopare. De är så jävla smarta och snygga. Så JAG borde bli det. HEHE. O.o


"I'm Allways Coming Back Ho

MMS

I'm Allways Coming Back Home To You" Atmosphere. Atmosphere, Atmosphere. If You Can Drink Tap Water And Breeth Fresh Air - Say SHHHHH! Jag vet vad mitt mål är: att det kommer finnas någon i framtiden som beundrar och älskar mig lika mycket som jag över ett ögonblick kan börja älska så otroligt intensivt mycket som jag kan fyllas upp av en del musik. Det är en euforisk känsla. Ganska främmande när man glömmer bort att man kan ha dem. Det är en tonårskänsla som jag tror blir mer och mer bortglömd och betraktad som någonting mindre värt. Det är för utanför sinnesvärlden. Eller. Det är för ovan molnen för vuxna, förnuftiga och skadade. Blockerade kanske. Kanske smarta. Inte naiva. God Loves Ugly. Men Gud, hon älskar inte mig. Jag tror inte det. Jag tror Gud är en sån som Hillary Clinton. Eller som Osama eller Obama. Eller Oskar i Rasmus På Luffen. Eller Oskar som i Oskar och Emma. och Sveriges vanligaste namn 2000 (eller nåt). Kortspel. Jag kan inte hålla mig från att skriva ned saker. Jag behöver få utlopp för allt som händer mig. Jag måste rapportera. Informera. Sprida ut mig. Sprida min propaganda. Även för tomma stolsrader. Gles om någon publik. Det spelar ingen roll. Det är en monolog just nu. Mitt resesällskap tror nog jag smsar. Haha. Vad ensamt. Med folk alltså, att jag pratar, tar kontakt. Men jag tar kontakt på mitt eget vis. Mitt sätt. Mitt SÄTT, sÄtt. Ä. Internskämt åsido. O.o sprida min vilja.


Vb: Blogg 991383 Jag testar bara min mob

MMS

Ge Mig En Vinterdrog. Ge allt du har. Bilden visar från fjälltoppen när all snö blåste över oss så vi var tvungen att ploga för att inte börja fara med för backen. Men jag har nu värre saker att tänka på än kalla snövindar och bara för att man lämnar alla människor i Stockholm innebär det inte händelsevis att man kommer ifrån tankarna på dem. Man tror att man kan undkomma allt genom att lämna det fysiskt men i själva verket finns det kvar i huvudet. Men idag har vart en ganska tankekoncentrerad dag. Det har vart mer praktiska problem, som att städa hela huset pga samtliga pälsdjurshår som tär på luftrören. Vi kanske kommer behöva byta till lägenhet men just nu verkar läget stabilt. Vi finner oss själva tittandes på nyheterna. Jag tycks ha undkommit nyheterna det senaste halvåret. Mitt gamla jag hade vetat allt om finanskrisen. Jag vet ingenting. Nu säger de på nyheterna att Saab måste finna en ägare innan någon kan investera i företaget. Men ärligt talat, Alliansen, under liberal täckmantel som hatar statliga ingripanden, är inte detta som väntat? Varför skulle staten bry sig om privata företags angelägenheter? - Människorna blir arbetslösa och det är problem att lösa för staten. Men vänta lite...Var det inte Alliansen som sänkte taket för a-kassan? Som ville att arbetsgivare skulle ha lättare att anställa( läs: Sparka) arbetstagare? Detta är ju alliansens utopi. Att vanligt folk, medel- och arbetarklassen, får skylla sig själva, inte skaffat sig läsarhuvud och inte blivit akademiker eller företagare. Smygborgare. Det är den liberala planen. Att företag ska slå ut varandra, kalla det konkurrens eller massarbetslöshet. Det är samma sak. -Allting styrs av individens val, att individen själv genom passiva val formar produktiviteten och marknaden. Men när alla individer väljer att inte konsumera då faller hela maskineriet. När man som i Japan slutar konsumera i rädsla för att förlora sina pengar och bli fattig. Hur kan liberalismen leva med en sådan lögn? Att individers individuella val skulle leda till endast privatlivets små svackor. Det är befängt. Ett samhälle är aldrig den privata individens små hushållsärenden. Det kan aldrig bli så. Och hur kan man kräva att folk ska spendera sina pengar på massa produkter när folk svälter i Bangladesh, och utan skuldkänslor? Det är så det fungerar. Kapitalism och liberalism bygger på girighet. Dra strået endast till sin egen stack. Lågkonjunktur. resultatet av en dålig affär, något som alla straffas av. Kapitalism är som en bil som går sönder ibland. Men det visste väl alla, sedan alla andra finanskriser. Eller det kanske bara gäller svenska liberalers styre. Själv ligger jag i min privat hyrda stuga i SvenssonTuristMekka, fötterna värker och vi ska spela nedladdat Worms på Shines mobil. Och sådan är verkligheten.


Jag testar bara min mobilfu

MMS

Jag testar bara min mobilfunktion nu. Jag åker ju bort imorgon till fjällen och då kommer jag vara internetfri. Nog för att jag är internetberoende men någon måtta får det vara. Jag ska åtminstone blogga lite, någon gång om dagen medans jag är internetfri. Jag har faktiskt ökat mina besökssiffror med 200% Hähä. Men jag tänker inte säga hur många jag har nu. För det är för obetydligt att för nämna. Men det är kul iaf att det blir mer besökare iaf, det måste ju betyda att jag är... Ihärdig. Ettrig kanske är rätt ord. Imorgon är det 8 timmars bilfärd. Då kanske jag skriver lite. Kanske jag berättar vad jag tycker om dagens Wild Kids-avsnitt! Första avsnittet jag ser av säsongens Wild Kids faktiskt. Det är så himla bra program! Så underbara barn. Så goa och smarta för sin ålder. Åh man lär sig så mycket av barn som man inte gör av andra. Intressanta små varelser. Jag gillar Kid Nation också. Det är barn som ska styra en stad utan vuxna med gamla klassamhällen och egna regler. Mycket intressant också. Det är i öknen, USA. Hm. Jag har inte valt sida ännu men det lutar åt Lejonen. Vi får döma efter detta avsnitt. Hej!


Internet Beroende Over Logging

Jag är nog internetberoende. En bekant till mig sa att hon hade en i sin klass som var tvungen att gå om några år eftersom hon vart internetberoende. Haha vad fåntigt, tänkte vi. Men jag är fan internetberoende. Som jag var när jag var typ 12 år. Då satt jag vid internet jämt. Sedan fick jag mindre intresse av det. Men nu är jag helt beroende igen. Jag måste ha kontakt konstant. Som en liten skitunge. Jag får panik annars. Sen fick jag bekräftelse att det finns fler som jag. Typ hela världen. South Park. Säsong 12. Over Logging. HA! Underbart. Älskar det. Jag tror jag aldrig älskat någonting eller någon lika mycket som jag älskar South Park. South Park förstår mig. South Park får mig att känna mig mindre ensam. South Park är hysteriskt rolig och alltid träffsäker. Åh. Jag blir varm av känslan. Äntligen. Min självfrände är Trey Parker. Vi ska nog gifta oss.

För att återkomma till Internet. Och beroende. Jag blir galen av känslan av att vara ensam. Jag går in på vilka forum som helst och bara typ säger allt jag tycker och tänker och vad jag känner. På internet kan man ju psykiskt våldta folk utan konsekvenser. Där träffar man folk som dem är egentligen och utan massa trams om status och skit. Alla är bara som man vill vara och det är ju så man är innerst inne fast man inte fått utlopp för det ännu. Så är det. Jag är en attention whore, fast jag är ganska dålig på det. Får inte så mycket uppmärksamhet som jag vill ha. Ska lära mig det. Det är mitt nya mål i livet. Allt är tillåtet i krig och kärlek. Kärlek till mig själv och krig med mig själv, dvs. Haaaa lol det där var det töntigaste jag skrivit på länge. Största delen av allt det här är typ ett skämt för mig. Jag bara driver med mig själv. Jag skulle vilja att fler fattade hur stort skämt jag gör mig själv till men de flesta tar mig på för stort allvar. Oj oj. Åter till klontankarna. Jag inser hur mycket jag behöver de få vänner som förstår vilken oseriös människa jag är. Pernilla Ankh, Licole och . Ja dem förstår bäst när jag är oseriös och när jag spär på med massa random ord och åsikter utan grund alls. Det är skönt att jag slipper vara nåt konkret med dem. Jag har tur som har mina vänner, alla mina vänner faktiskt. Jag får ibland svårt att förstå att de faktiskt låter mig vara lite som jag är. Lite cp. På en positivt sätt. Även om jag vet att jag lätt tröttnas på. Well aware of that. 

Haha åh. Ja men Over Logging. Jag måste länka en scen från avsnittet..


Intolerans Och Islamofobi

Nu får det vara nog med snicksnack från min sida. Nu är det dags att beta av de tunga ämnena. Islamofobi.

Jag kommer att i slutet av detta inlägg bifoga ett inslag från Debatt, SvTs enastående debattprogram som inte minst tar upp de viktiga sakerna. Inslaget innehåller kommentarer från Sverigedemokraternas ordförande Jimmie Åkesson och från en fd muslimsk kvinna. Att Jimmie är islamofob är kanske ingen nyhet men har säger en viktig sak i början av sitt anförande:

"Islamofobi är en psykisk störning, Jag är rädd att vi är ute på mycket hal is om vi börjar klassa vissa åsikter som sjuka eller börjar klassa folk som psykiskt sjuka bara för att dem har olika åsikter - det är sådant som händer i totalitära stater."

Och visst har han en poäng? Vår gamle nazist. Och folk är väldigt intoleranta mot folk som har sina tvivel på den Islamska rörelsen. Man får inte inskränka religion. En privat persons tro - det är mycket, mycket fel. I bakgrunden fann jag massa bra kommentarer, fast som jag antar egentligen saknar underlag statistikmässigt, men tex: 

"Vilken religion uttrycker lika stort hat mot oliktänkande som Islam?"

"Faran ligger i att Islam inte skiljer på religion och stat." 

"Religion har ingenting med svensk demokrati att göra!"


Helt korrekt. Märk gärna orden uttrycker. Religion har med ens privata tankar att göra, och av samma anledning kan den ALDRIG användas som underlag för hur en nation ska styras. För en nation är real och föränderlig, vilket religion oftast inte är. Det passar sig inte och det är inte heller menigen, religionens regler är inte anpassade efter alla individer och kan inte användas generellt när det gäller att stifta lagar eller upprättahålla demokrati. I synnerhet inte Islam. 

Det kommer en kvinna som utger sig för att vuxit upp muslimskt men som tagit avstånd till hela Islam just därför att hon märkte att hennes skolkamrater avrättades för att de var kritiska mot hijab. Ännu en sak jag funderar på: Hur kan kvinnor i slöja påstå att inte de är förtryckta? Hur kan muslimska kvinnor påstå att det inte finns underlag för att Islam har en förnedrande syn på kvinnorollen? Jag tvivlar på att det ens är tillåtet för dessa kvinnor att visa sig på tv, enligt deras tro. De är ju levande exempel på just det. Ibland känner jag att när man låter fundamentala religiösa människor som representerar Islam, gör man det för att inte vara osportslig. Man gör det för att inte verka barnslig och oresonlig. Man måste låta alla komma till tals. Men i själv verket känns det bara fånigt att försökta förstå hur en muslimsk kvinna tänker när hon påstår att slöjan är en befrielse när den symboliserar ALLT vi hatar med Islam. 

Är det ingen som börjat undra varför man alltid hör om kvinnorna som lämnar Islam? Jag har aldrig hört en man lämna sin religion, speciellt inte Islam. Nu kommer en ärlig fråga som jag inte har någon aning om: Vilka Sharia-lagar leder till någonting negativt för män som grupp? Inte folket, för då kan vi räkna upp allt. För endast män, finns det någonting?

Jag har fått bilden av att kvinnan är den som drabbas av Islam. Jag drabbas av den Islamska kulturen/religionen och jag är inte ens muslim. Varför ska jag drabbas? Jag tar så långa steg som möjligt från någonting så skräckinjagande som Islam är för mig. Kalla mig inskränkt, intolerant - tills du inser att du inte har någonting att hålla emot mig. Det skulle bli intressant ifall någon faktiskt kom och sa: Stina, Heureka! Muslimska kvinnors män har så stor kuk att kvinnorna stannar hemma hela dagarna för att vila efter den massiva orgasmen de fick kvällen innan på åkern! Då skulle jag tystas. Dessvärre har jag blivit skrämd av för många biografier skrivna av muslimska kvinnor som undkommit Islam. Jag är för bränd, bränt barn skyr elden. (Hehe)

Denna debatt går förståss mycket, mycket djupare men det finns ingen anledning att gå så långt på en blogg av en 18åring som ens har utbildning för sådant här. En sak som roar mig är dock, att det finns folk fortfarande som undrar vad feminism är bra för. Och förutom att just den frågeställningen roar mig, eftersom den är så blåögd och befängd, är det helt enkelt kul att känna att man gör skillnad. Jag insåg att jag påverkat folk runt omkring mig med mitt feministiska tjat och det gör mig så glad! Jag blir glad när människor i min närhet vidgar sina vyer. När mina närmaste vågar diskutera saker som besvärar dem och så mycket ligger i botten för den kvinnosynen vi har idag. Men ärligt talat är jag så stolt över vår svenska marknad just nu. Vi är mest jämnställt i hela världen när det gäller kvinliga chefer och höga positioner och helt med den anledningen av att kvinnorna har behövt studera mer och jobbat hårdare och det har nu lönat sig. Men det är VERKLIGEN INTE över ännu. Slutar man nu, halvägs upp kommer man ju bara glida tillbaka igen. Det är inte bra än, men det är bättre i förhållande till för mindre än 100 år sedan - när kvinnan inte ens räknades som en person. 



 


Avslutningsvis: vår favorit, sänka nubben i halsen och glatt flänga ur oss:

Åååh Tjejer! Vi måste höja våra röster för att höras!


Döden döden!

Min pappa, tror jag det var, berättade att Astrid Lindgren började varje telefonsamtal med sin syster med "Döden, Döden! " på äldre dagar. Lissom för att slippa prata om något så hemskt. Tänk om man kunde säga så och bara vips så försvann ens dödsångest. Jag har insett att jag har haft helt fel om mig själv. Jag har alltid trott att jag inte vart rädd för att dö, som i Snooktexten

"jag är inte rädd för att dö, jag är rädd för att dö rädd för döden."

Men egentligen är jag livrädd för att dö. Jag är inte klar med livet på långa vägar. Jag har varit i kontakt med döden flera gånger det här senaste halvåret. Det har hängt på en tråd några gånger i mitt liv. Inte mitt, men medvetenhet om döden har funnits i luften. Runt tiden då min dåvarande pojkvän fyllde år träffade jag en mycket fascinerande och fantastisk människa. Jag hade aldrig träffat henne förut och ändå fann jag oss sitta och diskutera döden vid vårt första möte. Döden var så förskönad när den kom från henne. Hela åldringen och att medvetenheten om att man faktiskt har begränsad tid i livet. Den kändes lättare. Nästan så att jag vill ha det hela överstökat, döden och allting för att kunna leva klart i lugn och ro utan stress och tidspress. Aaahh. Döden. Vem är du? Jag är Döden. Jag hookade en kille på den raggningsrepliken en gång. Det var awesome. Förlåt för föregående inlägg. Det var dumt. Det var skönt. Det var utspritt. O.o

 

Jag önskar jag kunde säga Döden, Döden! till alla människor jag träffade. Kanske hade livet känts lättare för många fler då. Så skulle jag köpa presenter till alla mina vänner hela tiden, om jag hade mer pengar. Sådär asmycket. Köpa Nicoles denniskorv, kexchoklad, geisha ...varje gång jag såg det i någon affär. Köpa de konstiga skivorna till Pernilla. Köpa alla coola klistermärkena till Shine. Jag skulle köpa massa filmer till Frida. Köpa ... Köpa eller stjäla. Jag ska stjäla, nej inte det. Jag har inte den moralen. Jag har mer moral än så. Jag är starkt moraliskt övertygad - faktiskt. Artighet och moral, saker jag värderar högt. Det, humor och öppensinnighet. Att kunna välkomna människor. Som den där balla kvinnan som kunde allt om vad som är viktigt.

Idag lekte jag med Licole, Lara och Kevin. Vi kollade på ICE AGE och Herkules. Sen kom Hanibal-filmen. Vem såg jag sist Hanibal med? Vem såg jag sist Herkules med? Så började det hagla. 


död

111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111122222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333344444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444455555555555555555555555555555555555555555555555555556666666666666666665555555555555555555555555766666666666677777777777777777777777777777777777777777777777777777777757676777777777777777777777778888888888888888888888888888889999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzZZZzzZzzZZzzzZZZZzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzss

ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr bbbbbbbbbbbbbbbbbbbäääääääääääääääässsssssssssssssssstttttttttttttttttttt        eeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn gggggggggggggggggggggåååååååååååååååånnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnggggggggggggggggg 

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu   hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr hhhhhhhhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sssssssssssssssssssssssssssttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  ssvårbooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttttagligggggggggggggggggggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kkkkkkkkkkkäääääääääääääääääännnnnnnnnnnnnnnnssssssssssssssssllllllllllllllllloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 

No Big Deal. Go fuck yourself. 

Ma-Ma-Ma

It puts the lotion on its skin. 


JKIBMM__Övrig HipHop__Pro-kemiprov__Provförakt__Allting innan jag egentligen ska ha vaknat.

Helt superb låt av Afasi och Filthy med gästinslag av Promoe (Looptroop), Ison (Ison och Fille), Simon G (Las Palmas bla) och Ågren (Organism12.) Och Jag Kunde Inte Bry Mig Mindre känns inte så precist just nu. Jag har prov om några timmar och jag blir helt cp av sådant. Med en instabil föregående kväll blir saker inte helt så mycket bättre. Vad ska man göra? Skjuta upp i korridoren? Sticka ut på krogen och införskaffa AIDS? Haha jag kom att tänka på en HipHoplåt jag gillade när jag var typ 11 eller 12. Den hette PERVERS och fanns från någon snubbe på frizon.info . Den där amatör-sidan som typ dött nu. Där iaf hängde jag en del i min ungdom. Så jag fick den på hjärnan i duschen igår medan jag hade så hett vatten att jag fick syrebrist i några minuter. Komiskt. Man finner sig alltid sjunga på dem mest vansinniga låtar:

Har du någon gång jävligt seriöst funderat på att ta livet av dig?

Och istället för ett avskedsbrev, lämna ett fett rim som är skrivit av mig

Isåfall säg mig, låt mig höra - hur skulle du göra...

..Inget är fel - allting är rätt, gör på ditt eget sätt - ha lite fantasi när du ska ta ditt liv

There There...Den fanns tydligen kvar på frizon och gruppen hette Gangsterfabriken haha. Kolla dem^^

 

Jag behöver lite av JKIBMM. Den känns rätt. Speciellt när Ison gör den. Du är inte G, bitch, please.Atmosphere är på Peace And Love iår. Lockande. Jag vill se motorisk Afasi också :( Verkar omöjligt isommar. Jag måste höja basen för att överrösta mina hjärtslag just nu.

(jag kunde inte bry mig mindre)
än att jag kickar en vers om skiten
här är motsägelsen full men
(jag kunde inte bry mig mindre)
för allt jag kickar är fräscht som beaten
och volymen blastar fullt för
(jag kunde inte bry mig mindre)
och mina grannar hatar rap-musiken
och dom ringer upp polisen men
(jag kunde inte bry mig mindre)

[Varning för orimligt långt inlägg, bara för de modigaste]

Helt sick. Promoe så jävla ball alltså. Förortsbotaniker...Haha. Underbart. Nu börjar allt spåra à la Oskar. Haha. Haha == skrattar. Inte riktigt men visst, det går framåt. Snart är det helg. Snart är det skidåkning och afterski på hela slanten. Kan man hoppas på att släcka sina sorger i en stor stark efter kvällsåkningen? Mm ofrivillighet. Vilken underbar uppfinning. En hel existens som bygger på ofrivillighet. Haha == skratt igen. Jag ska tipsa Oskar om mitt Afasi-inslag. Tydligen hade jag fortfarande 45 kvar tills jag ska vakna. Måste sprätta ut mina vener för blodet bara rusar igenom. Det gör nästan lite ont. Vilken drog hjälper mot det? Inte koffein. Inte tobak. Alkohol? Gräs? Alvedon? Haha. Åh. HipHop kanske. Fast HipHop kan inte nyskapas eller förgöras - endast omvandlas. Det känns som om jag har besöksförbud. Typ restraining order mot samtlig person. Det känns...bra. Jag känner mig helt 100%! Snarare 80% som absint. Ren etanol utvinns från socker utan vatten. Ren etanol == kol? O.o Låter tveksamt. Det högsta jag förväntar mig idag är att jag lyckas få VG på provet kanske. Till och med det verkar överdrivet. Mina provresultat har aldrig någonting som helst att göra med hur mycket jag kan. Studera mycket != bra resultat. Det stämmer inte alls. Att folk skulle jobba mer än mig och förtjänar bättre betyg? Nej jag har det minst lika jobbigt bara det att jag avskyr prov. Prov hämmar mig som fan. Det får mig tro att jag suger. Provresultat == hur jag "spenderat kvällen innan" + "sovit innan" , 

Jag ska nog programmera mina kvällar framöver. Stänga av mobilen för alltid. Stänga BdB för alltid. Stänga Facebook för alltid. Stänga MSN. Helt. Total frigörelse. Största misslyckandet igår. Det gick inte. Jag till och med kastade min mobil ned i marken haha. Jag är så sjukt dramatisk. Det är bra tycker jag. Inpressade känslor == deprission. Enligt expertis. Nu kommer en Stigne-vecka. Återigen samlade som var flera år sedan sist. Det blir nog bra. Jag intalar mig att jag inte kommer ha något helt totalt hopplöst och förstört sinneslag när jag ska underhålla min officiella bästa vän. 

Har ni tänkt på att den där fysiska känslan man har i magen när man är kär, att den är exakt likadan som när man mår dåligt, är ledsen och nervös? Det krampar. Som mensvärk typ. Fast mer bestående. Man ska lita på sin mag-känsla, eller? Min magkänsla säger att jag ska skita i ännu ett prov. Min hjärna vet dock att det är fel att lita på andra saker än det logiska för det straffar sig ALLTID. Alltid. Jag har ingen som helst erfarenhet av att mina känslor haft rätt. Jo kanske just nu när jag sitter och skrattar åt konstiga självmordsförsök. Eller endå inte, det är en illusion. Deprission är en illusion. Lycka är en illusion. Kunde det inte vara mer som en hallucination? Jag kan omvandla hur mycket känslor som helst till på-låtsas och hallucigena känslor. Jag tror alla mina känslor är så. Eller kanske ingen? Folk vill inte ha en som man är, folk vill att man ska hålla måtten i deras idealiseringar. Jag är expert på att veta hur andras idealiseringar kan ställa till det för en själv. Hm.. Fortfarande en timma kvar till gryningen. Vad vet du om månljuset? Förän du blivit sönderslagen under det. Och vad vet du om gryningen? Fören du mött varje morgon - med sömnlösa ögon. 

Som sagt expertis. Och jag har sätt min ungdom ruttnat framför mig, haha. Jag känner mig 100 år gammal. Fatta detta: jag får nostalgitrippar av saker som inte ens hänt mig. Speciellt av saker som hänt Håkan. Ni känner igen? Håkan Hellström. Hela Brännö Serenad påstår av ren skär poesi. Sådär som gör att man precis förstår. Även om jag precis nu kan fatta exakt vad allt det betyder. Börjar kanske få ett sammanhang. Dessa saker som jag sitter och tänker på... i flera timmar. Det känns som flera timmar iaf. Det kanske tar flera timmar att skriva ned. Men i själva verket har man suttit i kanske en halvtimme och stirrat in i väggen. Eller ut genom fönstret. Eller på mina teckningar på väggen. Som Tommy inte ens har sett än för han har inte vart här på flera månader. Jag tror inte... Ingen jag känner har vart hemma hos mig i mitt rum på flera månader. Eller? Jag minns inte ens. Jag tror inte någon vart hemma hos mig alls någonsin egentligen. Det känns inte så. Ingen har sett min hylla som jag satt upp. Som sagt: jag är 100 år och förväntar av mig själv att jag ska bryta höften i trappan. Jag kommer få kallbrand. Jag kommer få... Scolios. Eller vad det heter. 

Kan man inte få såna dära sjukdomar som Sune brukar få? Typ.. Hiss-sjukan. Istället för Hiss-sjukan får man Puss-och-kram-sjukan. Det är min sjukdom tror jag. Jag är så känslig för krambrist. Haha vad löjligt. Jag är rädd för fysisk kontakt med andra än dem jag har sex med. Komplext. Lite Elliot från Scrubs. Jag känner mig väldigt utåtriktad. Jag drar in folk utifrån att jämföra mig med. Det måste betyda att jag tänker mycket på folk runtomkring mig. Jag bryr mig hur de mår, kanske för att för dessa situationer känna mig mindre ensam? Kanske. Kanske inte. 

Shit Oskar, jag älskar ditt IQ-svar som du lämnade till mig när jag cyklade hem från gitarren en gång. Typ sådär en.. 3 minuter långt IQ-svar om ingenting och allting. Det flyter på så i mitt inlägg just nu. Så där som på ett hustak. Eller vad det var. Jag sparade det på mobilen iaf. Det är roligt. Kreativt. Eller ettrigt. Haha bra iaf. Mitt hår kommer bli typ en meter långt. Jag lovar mig själv detta: Om mitt hår blir 1meter långt så ska jag åka till Turkiet och följa Pastor Fahlbergs vägledning. Recensera bibeln baklänges och dricka surmjölk, FRÄLS! FRÄLS! Över Dimmornas Bro Till Ankara. Åh jag kommer ihåg mitt bästa festivalminne: Jag och Signe, enda kvinliga deltagare i TKUs publik. Haha. Jag hade mitt rosa,vita, rutiga linne. Jag fick stå precis framför scenen. En man i 30-årsåldern stod bakom mig haha. Oj oj. Mitt barn ska inte åka på festival vid 15års ålder. Jag såg bra though, även om jag stod så nära att jag kände hans hjärtslag i ryggen. Hela känslan på The Kristet är helt oslagbart. Lukten av öl, pungsvett och billig esctasy. Synen av läder, stripigt hår, gasmasker, toalettborstar och en präst som sjunger obscena texter på dalmål. Åh Går det att få det bättre? Med såna minnen kan inget slå ned en. Faktiskt. Snart är det prov som kommer suga getballe. Men...

 

Benen på ryggen. Jag Kunde Inte Bry Mig Mindre.

 


There's no home for you here

 

 

Jag vet att jag har stöd att musik är den bästa medicinen mot svåra saker som händer en. Har man riktigt bra musiksmak, som jag, så vet man att musiken alltid kommer finnas där för en och få en förstå ens dåliga tankar - vad de innebär och hur man beskriver dem som bäst. White Stripes, Håkan Hellström och Snook är experter på detta. Helt fullständigt genialiskt. Just nu sitter och inser att There's No Home For You Here är som utklippt från ett samtal jag precis hade. Helt utklippt från bilden är jag nu helt klart och tydligen. Det jobbiga är att jag inte riktigt sagt klart allting jag ville säga. Det finns en del saker kvar att klargöra men låt gå. Det kommer att bli upprättning, det är jag säker på. Jag är inte så bitter som jag kanske framställer mig heller. Jag går inte lottlös från denna situation men har inte direkt gått därifrån oskadd, det medges. Lite som ett bränt barn kanske jag skyr elden nästa gång. Memo: lita på dig själv och inte den som försöker övertala dig. Iaf tills du är helt säker, vilket jag inte var i denna situations början. Men nu vet jag, eller snarare: nu är det bekräftat. Din egen vilja är vad du måste förlita dig på. Hellre fly än illa fäktas. Haha jag gillar ordspråk. Allting känns mycket bättre nu när man har möjligheten att snacka skit med gamla pålitliga vänner och äldre flörter man haft från sin ungdom. Yes Yes. Men avslutningsvis och konstaterande:

There's No Home For You There Girl, Go Away. 


13 - Thirteen avElliot Smith, Håkan Hellström och random tjej.

Orginalet, med viss osäkerhet om det är Big Star eller Elliot Smith som skrivit låten som orginal. Denna är bättre än Big Stars iaf, enligt mig.   En tjej som är helt bedårande, random tjej med typ 800 views eller så. Rar är hon, trots hennes torftiga gitarrspel   Håkans version är iof en klass i sig men totalt bländande version av 13. Kan inte få bort orden ur mitt huvud så jag måste ersätta dem med någonting nytt.

Would you be an outlaw for my love?  = ersätts med = Skulle du råna en bank för oss två? 

Så fint. Så fint. 


Sällskapssjuk

och långsamt döende. 

Ett stycke bröst som inte ber om ursäkt för sig (japansk tv)

 

 

Jag älskar att de inte censurerade det här programmet. Att det inte gjorde flickans bröst till någonting sexuellt. För barn existerar inte sexuellt på det sättet. Tuttar sitter på mamma. Jag tycker inte man ska ge intrycket till barn att tuttar är nåt man ska skyla för att de är inpure eller någonting liknande.  Ska man förbjuda kvinnor att visa bröst på simhallar ska man förbjuda manstuttar också. Men då skulle det bli ett jävla liv. För tjocka ska ju inte diskrimineras för sitt utseende. Get my point?


Tipsat av Ellen Degeneres

"You know...Keepin your shape in shape has Its rewards."

≈ Jag är sann mot mig själv och mot andra

Det låter helt enastående. Det är det lättaste och det svåraste. Mina svårigheter uppstår för att jag inte känner till någon sanning. Allt i en illusion. Jag tror mig ana vad jag vill men ögonblicket senare inser jag att det är exakt det jag är rädd för. Komplexitet. Min största komplexitet säger att: jag är nedstämd, jag vet om det och därför är jag sann mot mig själv. Jag förnekar det inte. Samtidigt sägs: Jag är nedstämd, jag vet om det men jag rättar inte till saken. 

- Detta leder till ett stort självförakt eftersom jag blir osams med mig själv för att jag inte läker. Det känns inte som ett stort krav att kräva från sig själv att vara lycklig, och det låter så simpelt. Ställer man stora krav på sig själv kommer det automatiskt att man också ställer stora krav på sin omgivning. Jag vill inte kräva någonting eftersom det är otacksamt. Jag vill inte vara tacksam för någonting jag inte begärt. Jag begär ingenting från omvärlden. Eller snarare: jag förväntar mig ingenting av omvärlden. Jag förväntar mig ingenting från någon eller någonting och detta har konsekvenser. Big time.

Detta leder till att jag inte får någonting, eller rättare sagt: jag får ingenting av det jag tror att jag vill ha. Och eftersom jag inte själv tagit de saker jag trodde jag ville ha blir jag återigen osams med mig själv för min energibrist, brist på kreativitet eller snarare brist på mod. Mest av allt - brist av förtroende för mitt eget verkställande. Jag är sann mot mig själv. Är jag? Är du? Jag tror... Jag tror att den värsta möjliga fienden man kan ha är sig själv. Man delas upp i två lag. Ett krig - fast på lek. Jag menar... Man slåss inte, man dödar inte. Man bara iaktar och kritiserar för sig själv. 

Vi mediterar. Medvetenhet leder till sanning om sig själv. Så länge du är medveten om allt som du känner utan att förneka det så är du sann mot dig själv. Då ska jag vara sann mot mig själv. Jag är förvirrad och det som fan. Jag vet verkligen ingenting om mig själv. So much for awareness. Haha - jag är alltså medveten om min egna omedvetenhet. Tack! Ja, nu känns det bättre. Jag fick ner det i ord. Grattis - tack! Förståelse för min egna oförståelse - och det är okej. Alla blir förvirrade, alla blir nedstämda och alla blir glada - till slut. Det är inte så konstigt egentligen men ingen har liksom varnat mig. 

"Att förlåta är en komplex, medveten handling som befriar psyke och själ från behovet av personlig hämnd samtidigt som du slutar se dig själv som ett offer. När du förlåter helar du dig själv. Förlåtelsen är nödvändig för att läkning ska kunna äga rum. Effekterna av sann förlåtelse är många gånger snudd på mirakulösa." 

Det här är supersvårt - en riktig utmaning för mig. Jag har ställts inför en del tricky situationer det senaste året och jag har ännu inte riktigt fattat vad jag ska göra av alla erfarenheter. Jag hoppas att jag listat ut vart allt det här leder inom något år. Om jag inte hittar den där lagom distansen till min omgivning för att se klarare på mig själv och om jag inte hittar den där känslan av säkerhet, känslan av bestämdhet... Då muckar jag stan för ett tag. 

Ni inser min komplexitet? 


blodgrupp 0

 

 

Dagens labbrapport skrämde livet ur mig. Vi kommer in och sätter oss och det första Bosse tar upp är en minilansett. Vi skulle alltså sticka oss i fingret och tappa ut blod att studera i mikroskop. Stina får handsvett. Stinas fingrar skälver. Stinas puls höjs med 50%. En oro sprider sig i kroppen. Jag ska sticka mig själv med hjälp av ett plastverktyg med en nål i... Och det värsta var inte att göra hål på sig själv utan det brutala sättet genom att göra det i fingret! I venen går det bra, det gör man hos doktorn. Men för mig att sticka sig i fingertoppen är som att sticka sig under nageln. Med flit. Och det gör så jääävla ont att sticka sig under nageln, det kan jag tala om för er (3 besökare hittills).

 

När min labbkompis var tvungen att tryck ashårt på sitt finger, efter att ha spetsat det, för pressa ut lite blod. Sedan stack han sig 2 gånger till för att göra hålet större. BARA DET(!) fick mig att bli as-(med eftertryck)-skraj. Jag tänkte typ... Screw AIDS, I'm gonna nail this bastard! Så skakade jag på hela handen, som magistern instruerat, så att allt blod kom ut i fingertopparna. Därefter strömmade blodet ut likt De Fem Flodarnas Stad. Enligt Bosse räckte det och blev över. Det blev över på en massa papper. På med antiblodkroppar-A och B. Inget koagulerade. FAIL. Jag var alltså en nolla. Men det var jämnt i våran grupp, 50% nollor och 50% A:are. Jag kan alltså utsugas utan att få någonting tillbaka. Min uppgift är att ge men aldrig begära blod tillbaka! 

(Haha fan vad ägd ifall man ska bli blodssystrar, lissom skära sig i handflatorna och skaka hand, mitt blod kommer troligtvis stöta bort den andres blod ifall den inte har min blodgrupp. För mitt blod är FÖR FINT FÖR ANNAT BLOD! )

Sedan vi mekade med starkt frätande syror, både Salpetersyra och Väteklorid,på kemin har jag haft lite ont i mitt stickfinger. Jag skulle inte bli förvånad ifall mitt blod muterar, utvecklar ett nytt virus och samtidigt AIDS och när jag efteråt skrev på skolans tangentbord spreds mitt muterade AIDS-virus. Allt för att jag har blodgrupp 0. 


Typsnittsformatering

Jag måste smälta dessa olika förslag på hur  "Slutet Av Universum" ska utformas. Jag tycker det faller för platt på orginalversionen. Jag måste även försvara själva bildens noice. Jag gillar pixlingen på träden som sönderredigerats i CS3, jag tycker det ser hardcore ut. Men förmodligen lägger jag ett lager med liknande stil på typsnittet också för att de ska gå pö om pö. Och ärligt talat: jag hatar vissa av mina utkast så jäkla mycket, haha. Så otroligt Windows96s installeringsguide. Jag tycks även blivit markeringshora i bloggosfären. Torrt, väsande skratt för det. Än så länge tycker jag ingen av dem är speciellt storslagna men jag har en favorit. Förmodligen kommer ett mer sofistikerad och ett mer University of Perversety typsnitt. Här följer i varje fall dagens utkast.

 

To be continued...

 

slutet_org

 

slutet_01

 

slutet_02

 

slutet_03


Och mina tankar har gått i cirklar


Åhléns

"""

Åhléns. 

Jag är Stina Eriksson, nyss fyllda 18 år och jag skriver er med anledning att jag vart med om en beklämmande upplevelse på grund av er senaste julskyltning, dvs julen 2008. Orsaken till att jag inte skrivit tidigare är att jag försökt vifta bort mina tankar men inser nu att ni inte kan hjälpas om ni inte informeras om mina – och säkert många andras, känslor. 

Jag, min dåvarande pojkvän och två kamrater i samma ålder var dagarna innan jul ute för att julhandla och som så många andra stockholmare passerade vi Åhléns vid Drottninggatan. I era skyltfönster stod lättklädda flickor med korta kjolar och flörtade med förbipasserande. Det första jag fann märkligt var deras sätt att försöka marknadsföra ert företag genom att pussa och blinka mot oss som gick förbi. Jag har inga problem med att andra flickor försöker stöta på mig men att offentligt anspela på sex för att sälja saker jag inte behöver känns väldigt obehagligt. 

Att detta enbart får mig att dra kopplingen till Red Light District i Amsterdam skulle kunna vara nog orsak för mig att informera er om det diffusa marknadsföringssättet ni använder, så att inte fler människor i framtiden misstar er för bordell, men det är inte helt på grund av detta jag skriver er. Jag fann också att era utställningsobjekt var kvinnor – eller rättare sagt flickor. Jag fann inte en enda man! Jag vet inte om det var planerat eller bara slumpmässigt men jag skulle uppskatta om ni korrigerade detta snedsteg till kommande jul, utifall ni återigen känner att ni måste locka kunder med fnittrande, förförande flickor bakom glas. I annat fall ger ni mig verkligen skenet av att vara ett företag som tar ställningen att kvinnors uppgifter i näringslivet är deras yttre och att sälja sig själva med ett fysisk exponerat sätt. Hade ni haft vackra gossar också bakom glas hade jag åtminstone trott att ni försökt locka oss med mänsklighetens skönhet och inte bara återigen påminna oss kvinnor vår plikt att klä av oss och pluta med munnen för att nå framgång. Tro mig, den informationen får vi ändå genom er besatthet av skönhet enkelriktat mot kvinnor. Ni skulle inte förlora intäkter av att sälja mer skönhetsprodukter till män, så världen blir lite vackrare – men det måste ske ömsesidigt. 

Mina krav är att ni ber om ursäkt för ert misstag och om detta var medvetet så ber jag er förklara hur ni tänkte och vad ert syfte var. Kanske ni borde göra det lite klarare till nästa gång så att alla föräldrar slipper ta blommor-och-bin-snacket och varför det bara är flickor som måste ha korta kjolar när det är -10ºC ute för sina undrande 5åriga döttrar kl. 3 på eftermiddagen i julstressen. Jag begär även skriftligt svar, brev eller e-post.

På återhörande 
Stina Eriksson


"""

Hej då!


Are you my friend when I need one?

I need someone to be one.


jsut taht


I seem to recognize your face

Jag behöver mer Whiskey. Mer bedövning. Jag saknar en självdoserad morfintank. Utfyllnadstext. Jag vill inte ha familj på denna blogg springande. Kommenterande, pikande, dömande och kritiserande. Hearts and thoughs they fade away. 

Jag behöver en ny whiskey

The lord took her away from me. 

RSS 2.0