i dödsstilla position

I dödsstilla position.

Varför kan man inte prata i musik?

Det hade vart mitt modersmål. Allting hade vart så mycket mer okomplicerat. Allt kommunikation hade underlättats. Varför utvecklade vi våra tungrörelser 200 000 år sedan? Kunde vi inte nöjt oss med vårt underskattade kroppspråk? 

Kabasser

Hans fingerstyle är obefläckad. Perfektion. 
Min "master" spelar 3 timmar minst varje dag, bara spel.
Förutom hans komposition och inspelningar. Dvs jag borde
kunna blir typ 3 gånger bättre om jag spelar en timma à jour.

Vissa tror att allting bara är svart eller vitt

smärtan är den samma, även för hypokondrikern.

alla våra ideal

Alla våra ideal! 

Roulette

Jag dansade framför spegeln idag igen... 3 timmar kvar tills dagens första höjdpunk - Sex And The City-reprisen. Still love it. Sedan är det Desperate Housewife och mamma har införskaffat 200 gram Marabou Nonstop. Mina nöjen är små men de håller veckan ut... Iaf till fredag. Jag har iof en plan. 3 nya skivor ska in i Ipod och jag tänker bibehålla min plikt som militant PiratParti:st. 

Oj just det! Jag har ju två AWESOME låtar coming up på onsdag. Beethoven samt Beatles! Yeay! Jag kommer nog älska dem båda. Ååhh jaa nu blev min tillvaro MYCKET ljusare! The Little Things. Ord. 

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh dans och musik gör livet nästan uthärdligt. 


Steg Nå Ki Nap

Inför hösten. Jag har aldrig varit stressad eller speciellt orolig av mig, inte mer än ett generellt sinnestillstånd. Jag vill inte ens tänka i dem banorna. Jag vill inte ens tänka några veckor framåt. Obehagligt. I höst kommer bara tråkiga saker hända, jag känner det på mig. Det kommer hända saker som kommer få mig må sämre, säkert riktigt dåligt. Det är en obehaglig känsla, det är liksom lugnet innan stormen. 

 

VARFÖR sdhfasjdfhjaslds

ÅååhhhhHhHhhhh jag vill så HÅRT den här grejen men den är så pinsam och orealistisk. Fuck reality egentligen. JKIBMM egentligen. Den serien av låtar à la 1 minut var - inspirerar mig mer än alla biblar och manifest i världen. Därför. MM gjorde det, även ME. Därför borde jag också, som ett resultat av dem, klara av det. Vore så fuckin slut awesome. 

If I Was Santa Clause. 

Pour Me Another. 

SOMMAR:. åååhhhhhh tankeorgasm. Idealiseringar kommer döda mig. Nej inte idealiseringarna i sig - utan verkligheten.


Corpus spongiousum

Tack OSKAR för ett nytt ord i min vokabulär. När jag trodde att min klass hade nått sin topp av stereotyp nördighet förbluffar vi oss själva med att spendera våra håltimmar på nya schackplanen och låtsas att vi krympt. Bangar man ihop två pjäser uppstår också en trumhinnespräckande resonans som kan underhålla mer än väntat. Efter Victors pricksäkra stålskott med fotbollen på Magnus vänsta pungkula blev dagen bättre - trots vårt melankoliska kursprov, vilket hade utspelats de föregående 3 timmarna. 

Dessutom har ett starkare förtroende upprättats för min klass av mig. Nästa vecka ska jag pakta med mentor Sofia och peppra Adam. Och halvt på allvar sönderpeppra diverse andra klassmedlemmar jag inte gillar - utan att bebrås! Fast jag ogillar ingen i min klass just nu. Tror typ att alla skulle kunna vara mina vänner, ifall jag orkade engagera mig. Ibland engagerar jag mig också. Som idag - och det bidrar alltid till att den dagen blir jättebra. Jag får bra dagar då. Jag har bra dagar. Idag var en bra dag. Är en bra dag. 

Sug Kuk - ordmissbruk. 


RSS 2.0