virtualitet

När jag får kontroll över mig själv. Jag forcerar fram liv i mina pulsådror. Jag har aktiverat personlighetscentrat i frontalloben. Nu flödar det på som rök över Hiroshima. Jag vill bara säga att jag är okej. Jag är oskadd. Brandmännen kommer nog snart. Jag hör av mig snart igen. Jag älskar dig. 

Jimmy! Watch up!

jag skrattar alltid ihjäl mig och dör 3 gånger i snitt per gympalektion. Jag skrattar oftast ensam. 

Jag borde bli någon form av författare, för jag kommer älska det här när jag blir vuxen. Sångskrivare är det bästa. Men det är inte alltid det står pall. Pirum Pärum.


Big girls dont cry

Är det tillåtet att kopiera in poplyrik? Jag tillåter det.

Yes, you can hold my hand if you want to
'Cause I want to hold yours too
We'll be playmates and lovers
And share our secret worlds


Abstinens

Det är dags att hitta någon form av substitut. Jag får abstinens. Det är så mycket brist just nu. Brist på tålamod, brist på energi, brist på marijuana, brist på lust att göra någonting. Jag har inspirationsbrist. Nej föresten, jag har supermycket inspiration lagrat mellan revbenen. Det är där det känns som mest, faktiskt. Innanför mina revben. Det är där det liksom pulserar. Som en mindre gyttjesamling som segar runt. Fan vad fult uttryckt, föresten. Föresten, jag har hittat en bok som jag tror kommer förändra mitt liv, åtminstone några promille i min hjärnsubstans. Några nerver kommer omplaceras och rycka lite på nytt i en annan del av hjärnan. 

- Vilken bra titel, föresten. Till vad som helst. I en annan del av hjärnan. Jag ska googla det och sedan ta patent på det. Vänta. Fan det fanns 442 träffar redan och kanske ett band med titeln. Fack. Men jag kommer på såna här titlar hela tiden, träffsäkra och lissom gnistrande. Men det är aldrig någon som ser min genialitet. (Det är nog inte ens ett ord) (ps. Det var ett ord, hade 70100 träffar på google.) Kanske för att jag inte klassifieras som genialisk. Det borde jag. Faktum är att jag är bra på en viss delövning i IQ-testen. Det är mösterdelarna. Får alltid alla rätt. Och faktum är att jag för länge sedan listade ut meningen med livet. Men det är ingen som tror på mig så det spelar ingen roll. Jag har ett till faktum att delge: Jag har blivit kallad smart typ en gång. Och jag går efter 3-regeln. Så jag klassar off mig själv som smart. Man kanske inte behöver vara smart. Det kanske räcker med listig, slug eller bara ond. 

Den här nya boken iaf, Pernillas recept. Jag undrar om hon ännu läst något på min blogguppdatering...

Hon sa att hon skulle, minst en gång iaf men jag har inte hört kommentarer ännu. Faaan jag vill ha min kamera! Min dv-kamera... det är typ 20 loppor kvar tills jag har den. Enligt min mattematik och enligt stående sommarjobbsinkomst kommer min kamera finnas i min hand om två år. Jag kan meddela att min privata årslön ligger på 15000 exklusive detta studiebidraget. För det finns inget kvar av det. Dessutom blåser jag lite mer på andra saker. Jag vet inte alls hur och varför eller vart mina pengar är och har varit. Psyche. Jag är inte en av dem barnen som kommer få pengar från föräldrarna. Min familj har inte den moralen. Varför skulle man göra så? Jag undrar. Jag ska inte ge några pengar alls till mina barn. Det låter nästan riskabelt att göra så. Fast vid närmare eftertanke kommer jag få andra saker istället, typ lägenhet osv.. Men jag skulle inte ha någonting emot att inte få det heller. Jag kräver ingenting. Men jo faktiskt, jag skulle bli glad om jag fick en lägenhet av mina föräldrar. Faktiskt. Men jag förväntar mig det inte, även om jag är ganska säker på att de kommer fixa det iaf. Min familj lider nämligen av rättvisemoral. Min mamma hade tydligen också en Che Guevara-poster i sin lägenhet. Och en bild på Zappa på toaletten. På toaletten. 

Jag vill som sagt ha min koolakaamera. Då skulle jag utföra underverk. Jag skulle ta över Youtube. Efter jag intagit södra porten till YouTube skulle jag inta RedTube. Hähä zcoiya ^^  Men efter det skulle jag ha massa middagar för mina vänner, om jag fortfarande har dom kvar. Middag och efterätter. Man får alltid sova kvar om man vill. Man får... Jag kom av mig. Min pappa kom in med totalt onödig information. Totalt. Förlåt mig, vart var jag? Man får alltid frukost dagen efter om man vill och det ska alltid finnas färska croissonter och nutella. Och äppeljuice och kaffe och te och jag ska ha en hel hylla med gästhandukar med broderier på. Mina initialer. S.E. Mitt drömliv inpräntat i en blogg. Där satt den!

Jag längtar dit. Ge mig den jävla kameran nu! Jag hatar pengar. Jag hatälskar pengar. Jag älskar faktiskt att ha pengar, bara pengar. Jag har tex nu pengar på mitt sparkonto och det känns bra för att jag inte kan ta ut dom mer än 4 gånger per år. De ligger där och frestar mig. Jag gillar frestelser. Tänk om jag vart religiös, eller mina föräldrar vart det. Då hade jag mått väldigt dåligt. Konstant, nu gör jag ju det ju bara med uppehåll. Men jag vet ju att jag kommer bli bättre men det hade jag inte fattat om jag var tex katolik. Sanslöst. Liv med skuld. Född med skuld. Jag hade skapats ur skuld och synd.

" Kanske är det så. Du kan gå nu. " // Farao


PARIS

I'm Leaving On A Jet Plane. I Know that i'll be back again next week! 

profeten Hesekiel, vilket även är utdrag från Le Bible

Profetens Hesekiels bok:

"""

 Ryktet om din skönhet spred sig bland folken. Den fulländades av den prakt Jag höjt dig i, säger Herren Gud.

Viss om din skönhet och ditt rykte började du hora. Du bjöd ut dina horkonster åt alla som kom förbi. [...]
Du drog din skönhet i smutsen, du skrevade med benen för alla som kom förbi, du horade ideligen. Du horade med egypterna med stor lem, du horade ideligen, och du väckte Min vrede.

Hett brann ditt begär, säger Herren Gud, när du likt den fräckaste hora gjorde allt detta, när du inrättade din offerhöjd vid varje korsväg och anlade din kulle på varje plats.
 Men till skillnad från andra horor tog du inte betalt. Äktenskapförbryterskan bedrar sin man med andra. Horor får betalt. Men du gav gåvor till alla dina älskare, du betalade
 dem för att de skulle komma från alla håll och hora med dig. När du horade gjorde du tvärt emot vad andra kvinnor brukar. Ingen var ute efter att hora med dig, och istället för 
att ta betalt betalde du. Du gjorde tvärt emot vad andra gör. 

Hör därför Herrans ord, din hora: Så säger Herren Gud: Du bjöd ut ditt kön, du blottade ditt sköte, du horade med dina älskare och alla dina vidriga avgudar. 
Du dräpte dina barn och gav åt dem. Därför ska jag samla alla de älskare som har njutit av din gunst, vare sig du tyckt om dem eller inte. Från alla håll ska 
jag samla dem, och jag ska blotta ditt sköte för dem, så att de ser dig i all din nakenhet. Jag ska döma dig som man dömer äktenskapsbryterskor och mörderskor.
 Du skall få känna av min vrede och svartsjuka. Jag skall prisge dig åt dem, 
och se skall resera din offerhöjd och jämna dina kullar med marken. De ska slita av dig dina kläder och ta dina praktfulla smycken, tills du ligger där alldeles naken.
 De skall båda upp en skara mot dig, som skall stena dig och stycka dig med sina svärd och bränna ner dina hus. De skall verkställa domen över dig i många kvinnors åsyn. Jag skall 
göra slut på ditt horande, du skall inte längre ge några gåvor. När jag släckt min vrede på dig och min svartsjuka har lagt sig skall jag få ro och inte vredgas mer Du glömde din
 ungdomstid och väckte mitt raseri med allt du gjorde. Därför ska du nu plikta för detta, säger Herren Gud. Din otukt är krönet på alla dina vidrigheter! 

"""

I am falling safely to the ground

Eddie Vedder, Jag älskar dig. 

Jag är så splittrad just nu. Halva magen vänder sig och halva magen pirrar. Det är ett svårt läge. 

Fan så sjukt splittrad. Just nu. Inte för en timma sen. Men nu. Men det kanske går över snart.. Det ska väl gå att följa med våren ett tag. Sommaren blir svårare. 


Then you are a king?

- It's you that say I am. 
I look for truth and find that I get damned.

 

- But what is truth? 
Is truth a changing law? 
We both have truths. 
Are mine the same as yours?


Allting

Allting har blivit så mycket bättre just idag! 

Jag ligger i sängen och tänker: Tänk på mig!


Smart och Rolig

Ni minns Uje Brandelius, kommukillen från gävle med blåbärssoppa och grovrutig skjorta? 

Jag är den sången nu. Smart och rolig. Festmetoden. Jag har beställt två böcker i psykologi. 

I Sommar ska jag ha vita kläder. Jag ska fira midsommar varje dag.

I sommar ska jag lyssna mer på Nationalteatern än i fjol. Hanna från Arlöv. Man kan inte låta bli att dansa till fijolspel. 

Men jag lärde mig att fajtas!

 

I sommar ska jag bli kommunist igen. KommuKids Power haha. Roligt. Nä föresten. Jag är fortfarande politiskt oberoende. Men demonstrera ska jag! Kanske på feministernas kvarter dock. Jag har FF hela den veckan, bara så ni vet.

Valborg etc. Hähä.

 

 


Fack

Eagle River!?

Jag tänker inte riktigt göra en Strindberg men jag måste make a statement att . Ja Frida, du har rätt. Det finns ingen jävla anledning att låtsas saker. 

Män. Det fungerar bara i teorin. Nej det gör det inte alls. Det fungerar i praktiken också. Men inte för mig. Det är så lätt att bli helt bortkastad och nertrampad som ett utspottat tuggummi. Men nu har en av mina närmaste vänner helt brytit kontakten med mig. Självklart har tanken snuddat mig men jag har inte brytt mig tillräckligt. Jag har vart på viloläge i två månader. Och man kan inte sova bort alla tankar. Man kan inte röka ut dem. 

You liar - you Judas!

Christ, you deserve it! 

En släkting tog livet av sig nyligen. Det var på nyheterna. Brände sig inne och hoppade från balkongen. Den skumma gravstenen på St: Paules Kyrkan på söder som sa: Kallad Den Olycklige. Och jag vill inte dö så. Nästan så att det är definitivt. Jag vill iaf inte dö ung och olycklig. Hellre väntar jag in en deprissionsdöd och bränner mig inne när jag fyller 56. Nej men ärligt talat. Det kanske är skönt? Det kanske går att andas lättare nu? 

Innerst inne är jag nog optimist, konstigt nog. Jag har blivit det nu. 

 

Men det är svårt att hantera att man är så djupt hatad av en person som man brukade känna sig trygg hos. Livets törnar, antar jag. 


för att prata av mig

Livet är så orättvist. Jag - Jag...blir aldrig kung. 

När livet känns trist

sänd mig en oliv-kvist

Att sätta ihop en listig dikt

lär sig varenda skitunge illa kvickt

med Lejonkungen, blir man illa tvungen

att plocka fram orden ur dungen

 

När alla vägar vätter mot till öst

se åt väst, där finns det tröst!

Det är bara ett par bröst, se - ingen fara

varför all protest, kan ingen svara.

JudasJudas, bring me apple pie

And yet you deny?

 


RSS 2.0